Berlin Blues

BERLIN BLUES - HERR LEHMANN

Sven Regener

Indeholder nogle ret vittige dialoger og kafkaske situationer, som resulterer i, at man som læser er godt underholdt og ofte kommer til at grine højt. Persongalleriet og tidsbilledet af det uregerlige Kreuzberg er godt tegnet, og man forstår godt, at bogen blev en international succes.


Fra lektørudtalelen ved Steffen Gordon Nielsen

Bogens omslag er virkelig lækkert udført; et slidt dueblå kort over Berlin, hvor kun gaderne fra bogen er påskrevet. Jeg sidder med en herlig kafkask fornemmelse efter at have læst ’Berlin Blues’ og overvejer, om jeg ikke lige har passeret en væsentlig og lidt overset del af Berlin.

Jette Holmgaard Greibe, Litteratursiden


En ophøjet nydelse at læse en bog, der har været ganske længe undervejs til dansk, men som så til gengæld er oversat med så kyndig en hånd, at man lader sig forføre ud i sublim nydelse og tager alle sætninger og vendinger ind igen og igen. Fremragende oversat.

Bogsyn.dk


Romanen gengiver med en unik sans for detaljer et miljø, der blomstrer på sin egen halvvisne, kaktusagtige måde i senfirsernes koldkrigs-, arbejdsløsheds- og depressionsramte Berlin – selvom den største enkelte begivenhed i deres tid (murens fald) ulmede lige uden for hoveddøren.

Inger Tejlgaard Olesen Ravn, POV InternationalBerlin Blues i blåt

Launch Party august 2023

Bogen kan købes hos Mikrofest eller i din boghandel