ella olsen

ELLA OLSEN INDTAGER SKOLEN

Pamela Oldfield

ELLA OLSENer seks år og har brunt hår, der når hende til skuldrene, og så er hun en meget bestemt lille pige, der ved, hvad hun vil. Ja, hun kan faktisk godt være rigtig fræk, men ikke fordi hun vil være det – det sker ligesom bare af sig selv. Er det måske Ella Olsens fejl, at katten Tiger stikker af fra kæledyrsdagen, eller at Bamsen af

100 % Polyester bliver væk i zoologisk have, eller at der pludselig kommer 12 børn til hendes fødselsdag, selv om hun kun måtte invitere fem? Nej, vel!

Anmeldelser

Ella Olsen indtager skolenLektørudtalelse:

Bogen er en engelsk børnebogsklassiker fra 1970'erne. Denne udgave er redigeret og sat i nutidige rammer ... Historierne fungerer rigtig fint og nutidens børn vil sagtens kunne genkende mange af de sjove episoder Ella Olsen kommer ud for ... De korte kapitler egner sig godt til oplæsningssituationer fx ved sengetid eller i skolen.


Bogvægten:

Ella Olsen gør en seriøs indsats for at gå til grænsen hver gang, og Stine udviser et diplomati der er en nordkoreansk ambassadør værdig, og så skælder hun forresten også lidt ud engang i mellem. Ella Olsen bliver klogere og hendes beslutninger mere modne i løbet af bogen, men hun får lavet nogle slemme streger, og de fleste ender med at gå ud over hende selv.


The Sunday Telegraph:

går rent ind hos de seksårige, der chokeret beundrer hendes alt andet end konforme opførsel i klasseværelset.


Bogen kan købes hos Mikrofest eller i din boghandel